Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruha és divat

 

Ajánlás mindazoknak akik ruhát hordanak

Milyen utat fog bejárni a 21. század divatja? A 19. század végén kevesen hitték volna, hogy a nők valaha is kibújnak a fűzőből, vagy hogy egy napon miniruhát fognak hordani. Ezért kézenfekvő az a elképzelés, hogy a közeljövőben mi magunk is meglepően új és innovatív módon alakítjuk az öltözködésünket. A divat változásait talán úgy lehet leginkább előre megjósólni, ha történelembe ágyazva tekintjük át fejlődését.

Kép Legyél Te is Fashion Trendi

A divat követése feltehetőleg ősi ösztönből ered. Az emberi horda domináns, fennmaradásukért sikeresen küzdő tagjai sikeresebben tudták védeni testüket a hideg ellen, így a társaik megpróbálták őket utánozni. Szinte mindent utánzással tanultak. Az első divatdiktátor tehát lehet ősapánk volt, aki előszőr borzongott meg hajnalban és rángatta magára az előzőleg elejtett szarvas lenyúzott bőrét. Ma a minta követés már a sztárok öltözködése és amerikai, olasz és francia divatdiktátorok gondolkodása szerint zajlik, és már rég semmi köze ahhoz, hogy ne fázzunk. Ma már belső motivációinknak akarunk megfelelni, divatosabbá, vagy sikeresebbé akarunk vállni.

Ruha teszi az embert! Azok akik a kor trendjét követik, divatosabban öltözködnek, az állásinterjúknál és az üzletkötéseknél is sikeresebbek, többen nyilatkoznak róluk a távollétükben, hogy szeretetre méltóak és többen kívánnak velük párkapcsolatot kezdeményezni. Nem véletlen tehát, hogy végig a történelem során- bár a nőket tartották mindig divatmajmolóbbnak- a férfiak is adtak nagyon a megjelenésükre.

A női és a férfi ruhák miért fordított gombolásúak? Fincher szerint a szokás a viktoriánus korból ered, amikor is a nemes férfiak maguk öltözködtek, ezért a gombok elhelyezése olyan volt, hogy a jobbkezesek többségének essen kézre. Az előkelő hölgyeket viszont szobalány öltöztette, aki így szemben állt a ruhával. A jobbkezes szobalányoknak tehát a fordított gombolás volt kézreálló.

A nyakkendő már évszázadokkal ezelőtt is a státusz, rang, vagy a hova tartozás szimbóluma volt. " Nyakkendője elárulja ki-ki mennyit ér, bemutatja az embert, leleplezi lényét, tükrözi szellemét.

 

Idei nyár divata

Halii!!!!

Most bemutatunk pár ruhát,amitől,tuti,hogy menők lesztek,az ideji nyáron...de persze nem csak ezektől...a virág minta a nyári divat 2011-ben!!

cdvre.jpg  Ha lazán,de divatosan szeretnél öltözni,ez  a nadrág igazán neked való,hisz laza de divatos és persze kényelmes......a laza,mély ülepű ruha lehetetlen,hogy kimenyjen a divatból... de ha neked még sincs ilyened,ajánlott,hogy ujjíts be,hisz kényelmes és menő!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

j-nj.jpgEzen a képen szintén laza,kényelmes,deivatos és menő ruhákat láthatsz összeállítva...a barna,kék,és ezeknek a különféle árnyalata meg a rózsaszín(pink),zöld,lila,citrom sárga...igazán színes és divatos színek,tehát ha ezekközül valamelyik szín rajtad van,akkor biztos lehetsz abban,hogy nem vagy olyan cikis,persze az se mindeggy,hogy milyen fazonú ruhában feszítessz...

 

 

 

grhtrzj.jpgEzek az össszeállítások is szintén divatosak 2011 tavaszán,de persze nyáron,ha fázol akkor is felveheted, mert egyáltalán nem gáz...ezek a darabok kényelmesek is perze...nem is gondolnánk,hogy egy sima csíkos poló 2011-ben menő lehet...!!!!!

 

 


Most pár igazán elegáns ruhadarabot láthattok,mert van,hogy arra is szükég van...

images.jpg  Ballonkabát,cicanaci,bőrkabi???
Igen ezek tuti nyerőek,bárhova is mész elegánsá tehetsz egy cicanacit,ha ballon kabátot veszel hozzá,de szexy is lehetsz egy cicanaciban ha bőrkabit húzol hozzá!!!

 

 

 

 

 

 

xxddddd.jpgEzt az összeállítást se hagyhattuk ki az elegáns és divatos ruhák közül,persze nem csak alkalmi egy hétköznapi napra is bátran felkaphatod magadra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cvbgbg.jpg

 

  fghgu.jpgEzek a ruhák megfelelnek a hétköznapra de egy jó kis buliba is felhuzhatod, tuti menő...ha sima minta mentes csőtoppot veszel fel,akkor kiegészítő szinte kötelező,ha valamilyen mntásat,akkor kizárólag cak akkor kell kiegészítő,ha megy hozzá... A leopárd mintás fölsők nagyon menők!!!

 

 

 

 

 

 

xddd.jpg Utolsó összeállításunk egy cuki party szett,ha merész vagy és bevállalod,akkor a hétköznapokban is megállja a helyét!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Április >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Statisztika

Online: 1
Összes: 51790
Hónap: 971
Nap: 33